Referenciáink

A BDO Legal segíti az OTP Csoport németországi terjeszkedését

Az OTP Csoport a BDO Legalt választotta nemzetközi jogi tanácsadójának a müncheni bankfiókjának megnyitásához, a tevékenységi köreinek bővítéséhez, operatív jogi kérdések megválaszolásához, adatvédelemi segítségnyújtáshoz, szakvélemények, szerződés minták elkészítéséhez, bank felügyeleti kérdések megválaszolásához, valamint Bafin előtti képviselethez. A német és magyar ügyvédekből álló jogász csapat teljes körűen támogatja az OTP-t a sikeres németországi terjeszkedésében.

A BDO Legal képviselte a Baromfi Coop Kft.-t a sikeres kötvénykibocsátás, valamint azok tőzsdei bevezetése során

A BDO Legal az egyik legjelentősebb magyar mezőgazdasági szereplő részére készítette el a kötvénykibocsátásról szóló információs memorandumot, valamint támogatta a kötvények X Bond platformon történő bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére. A kötvénykibocsátás eredményeképpen a Baromfi Coop milliárdos nagyságrendű összegben, rendkívül kedvező kamatozással jutott forráshoz.

A Transmashholding Csoport Ügyvédi Irodánkat választotta általános jogi tanácsadójának

A Transmashholding Csoporthoz tartozó TMH Hungary Invest Zrt., valamint a Dunakeszi Járműjavító Kft. részére a BDO Legal látja el az általános jogi tanácsadási feladatokat. A járműgyártással foglalkozó multinacionális vállalkozás működését számos jogterületen szerzett tapasztalatunkkal segítjük, megoldást találva mind a napi szintű működéssel, mind pedig a speciális problémákkal kapcsolatos jogi kérdésekre.