• Rólunk

A BDO Legal Jókay Ügyvédi Iroda

A BDO Legal Jókay Ügyvédi Iroda a polgári jog szinte valamennyi területén nyújt szolgáltatásokat, úgy külföldi, mint hazai illetőségű ügyfelei részére. Mottónknak tekintjük a szakértelem, a minőség és az ügyfélorientáltság fogalmi hármasát. Megbízóink többek között multinacionális nagyvállalatok, magyar tulajdonú cégcsoportok, önkormányzatok, állami szervek.

Szakjogászaink arra törekednek, hogy irodánk a polgári jog minden lényeges területén a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassa.

Hitvallásunk, hogy a jogi és természetes személyeknek olyan egyedi, gyakorlatias és világos jogi tanácsokra és megoldásokra van szükségük, amelyek minden tekintetben támogatják céljaik elérését.

Ügyfeleink növekvő elvárásai világosak számunkra, ezért első kézből kínálunk komplex, multidiszciplináris megoldásokat. Adótanácsadóinkkal, társadalombiztosítási szakértőinkkel, ingatlan- és pénzügyi szakembereinkkel, könyvvizsgálóinkkal, könyvelőinkkel együtt a BDO Magyarország csapata mintegy 280 munkatársával áll üzleti partnerei szíves rendelkezésére.

A 162 országban több mint 74.000 tanácsadót foglalkoztató BDO International hálózatának tagjaként kínáljuk Önöknek is szolgáltatásainkat, transzatlanti szinten páratlan jogi tanácsadói hálózatunknak köszönhetően pedig határon átívelő problémák esetén is azonnali segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinket.

Elérhetőségeink:

Cím: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12 (Hegyvidék Bevásárlóközpont)

Telefon: +36 1 235 3010

Fax: +36 1 266 6438

E-mail: office@bdolegal.hu