• Feldolgozóipar

Feldolgozóipar

A feldolgozóipar továbbra is Magyarország egyik legfontosabb gazdasági ágazata. Hazánk vitathatatlanul vonzó befektetési célpont, mely rengeteg lehetőséget kínál mind hazai, mind külföldi befektetők számára. Ennek oka, hogy az általános gazdasági környezet kedvező táptalajt nyújt a zöld- és barnamezős beruházások és egyéb fejlesztések számára, figyelembe véve a kedvező munkaerőpiaci körülményeket, az infrastruktúra fejlettségét, valamint a kutatás és fejlesztés (K+F) alapvető támogatását.

Az automatizálás, a digitalizáció és az új technológiák („Ipar 4.0”) egyszerre jelent komoly kihívásokat és elszalaszthatatlan lehetőségeket: a piaci szereplőknek folyamatosan fejlődniük kell annak érdekében, hogy lépést tudjanak tartani a globálissá szélesedő versennyel. A változó környezetben való versenyhez azonban speciális gondolkodásra van szükség, amely egyszerre veszi figyelembe a rövid távú prioritásokat (automatizálás és digitalizálási nyomás az ellátási láncokban, költségcsökkentés) és hosszú távú célkitűzéseket (oktatás, készségek fejlesztése, tovább- vagy átképzések).

BDO Legal Feldolgozóipar

Irodánk számára a feldolgozóipar kiemelt fontosságú terület, szolgáltatásaink széles palettájáról válogatva szabjuk személyre az egyedi megoldásokat. Folyamatosan növekvő hazai és nemzetközi ügyfélkörünk következtében páratlan tapasztalattal és üzleti látásmóddal rendelkezünk, melyek által valódi megoldásukat tudunk kínálni ügyfeleink problémáira. Jogi tanácsaink komplex módon illeszkednek a BDO Magyarország által nyújtott adó-, könyvvizsgálati, kutatás-fejlesztési tanácsadási szolgáltatásai közé, határokon átnyúló problémák esetén pedig gördülékeny ügyvitelt tudunk biztosítani a BDO Global hálózat részeként.