• Kis- és nagykereskedelem

Kis- és nagykereskedelem

A BDO Legal jelentős jogi tapasztalattal rendelkezik a nagy- és kiskereskedelmi szereplők mindennapi és eseti jellegű problémáinak kezelésében. Szakterületeink lefedik mindazon szolgáltatások körét, amelyek ahhoz szükségesek, hogy vállalkozása mielőbb megtehesse első lépését a nemzetközi piacok felé. Nemzetközi hálózatunk mindemellett azt is lehetővé teszi, hogy az ágazat legnagyobb multinacionális cégeinek határokon átnyúló problémáit gördülékenyen kezeljük.

Büszkék vagyunk arra, hogy közel egy évtizedes munkánk során számos ügyfelünket támogathattuk a növekedés minden szakaszában, kezdve az alapítástól egészen az első jelentős felvásárlásig vagy tőzsdére történő bevezetésig.

Ügyfeleink részére nyújtott szolgáltatások közé tartozik a teljes körű társasági jogi, adójogi tanácsadás, emellett a napi szintű ügymenetet is támogatjuk gyakorlatias és érthető kereskedelmi jogi, munkajogi, adatvédelmi szaktudásunkkal. Jelentős piaci erővel rendelkező ügyfeleink esetében mindig figyelünk a versenyjogi szempontokra, továbbá a digitális piacokon jelenlévő vállalkozások esetén speciális szolgáltatásokkal segítjük elő az üzletmenet zavartalanságát.