• ESG tanácsadás

ESG tanácsadás

 

ESG megfelelőségi értékelések

Ügyfeleinket támogatjuk az ESG szabályok betartásának értékelésében, beazonosítjuk az ESG kockázatokat és a fejlesztendő területeket, kidolgozunk akciótervet a hiányosságok kezelésére.

 

ESG jogi tanácsadás

Tanácsot adunk egyes speciális ESG témakörökben, mint például környezetvédelmi szabályozások, munkajogi szabályok betartása. Ez magában foglalja a jogi tanácsot arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet az ESG szempontokat beépíteni az üzleti stratégiába és működésbe, hogyan lehet kezelni az ESG kockázatokat, és hogyan lehet jelentést tenni az ESG vállalásokról.

 

ESG due diligence

Támogatjuk ügyfeleinket a beszállítóik és üzleti partnereik ESG kockázatainak felmérésében és az ESG szabályozás betartásának biztosításában.

 

ESG szerződések és megállapodások

Irodánk olyan szerződéseket és megállapodásokat készít, amelyek ESG-követelményeket és rendelkezéseket tartalmaznak, például fenntarthatósági záradékokat, környezetvédelmi garanciákat és társadalmi felelősségvállalási kötelezettségvállalásokat.

 

ESG-vel kapcsolatos peres eljárások és vitarendezés

Képviseljük ügyfeleinket az ESG-vel kapcsolatos perekben és vitákban, például környezeti károkkal, munkajogi jogsértésekkel vagy emberi jogi visszaélésekkel kapcsolatos követelésekben.