• Bizalmi vagyonkezelés

Bizalmi vagyonkezelés, alapítványok

Magánvagyonokkal kapcsolatos jogi tanácsadás

Magánszemélyek vagyonának kezelése megfontolt tervezést igényel. Ügyfeleinket segíteni kívánjuk a vállalkozói és a magánvagyon szétválasztása során, valamint személyre szabott jogi megoldásokkal biztosítjuk a magánvagyon jogi védelmét, a felhalmozott értékek megőrzését.

Családi vagyon, generációváltás

Munkatársaink teljeskörű szolgáltatást nyújtanak a családi vállalkozások utódlás-tervezése során a társasági jog, a családjog (házassági vagyonjogi szerződések), valamint az öröklési jog (végrendeletek, öröklési szerződések, halál esetére szóló ajándékozás) területén. Komoly tapasztalattal rendelkezünk a határon átnyúló öröklési jogi ügyek kezelésében is.

Bizalmi vagyonkezelés

A hazai jogi szabályozás változásának eredményeként rendelkezésre állunk, hogy ügyfeleink részére bizalmi vagyonkezelési konstrukciókat dolgozzunk ki befektetések kezelésére, a vagyon megőrzése, gyarapítása érdekében vagy adótervezés céljából.

Adózás

Tanácsadási szolgáltatásunk lefedi a magánvagyon kezelésének adójogi vetületeit is, így ügyfeleink a legjobb feltételek mellett rendezhetik privát jogi viszonyaikat.